Event-afspærringsgitter

Ordnede forhold – gitterafspærringer fra H.M.R.

Når menneskemængder skal ledes på vej, skal man bruge gitterafspærringer.
Vi tilbyder førsteklasses sikringer til ethvert formål. Hvad enten det er til byggepladser, midlertidige gangsti-afspærringer eller store arrangementer med megen trafik – vore gitre holder, hvad vi lover.
På den sikre side: Vi tilbyder vore førsteklasses gitre i forskellige modeller. Vore afspærringsgitre af stål kan forbindes til en uendeligt lang barrikade – vores gennemprøvede afspærringsløsning til simple, midlertidige ordensopgaver.

Tunge gitre i klasse C3 anvendes for det meste til store arrangementer. De såkaldte politigitre har delvist sammenklappelige gulvplader til en mere fast placering.

Vore scenegitre løser ligeledes deres opgave ved store arrangementer. De har løberuller og delvise kontrollørtrin på bagsiden, så kontrollørerne har større overblik og kontrol over situationerne.

Til området sorteringsanlæg hører vore slusesystemer. Hvis det drejer sig om adgangskontrol, eller adgang i ordnede rækker skal arrangeres, er vore personsluser det rigtige valg. Vi tilbyder dem i forskellige varianter.