Hængebroer

Sikkerhed for mennesker og teknik – hængebroer fra H.M.R.

Hvad enten det er til et stort arrangement, til en event eller på byggepladser ved vejarbejde: Hvis kabler skal føres over en vej, er hængebroer den bedste løsning. De beskytter kabler, ledninger eller slanger mod beskadigelser og gør det muligt at benytte den pågældende vej uden problemer.
Sikker lægning: Vore hængebroer sørger for, at kabler, ledninger eller slanger beskyttes mod slitage, stød eller brud.

Desuden har de også fremragende liggeegenskaber på ethvert underlag takket være deres egenvægt. De aftagelige afdækninger er forsynet med skridsikker overflade, så det er muligt at gå sikkert på dem. Med op til 5 gennemløbskanaler har de tilstrækkelig plads til kabler, ledninger og slanger af enhver slags.

Vore hængebroer kan fleksibelt udvides: Vilkårligt mange elementer kan alt efter ønsket overgangslængde sættes sammen med hinanden, også rundt om hjørner. Opsigtsvækkende kulørte markeringer sørger for ekstra sikkerhed, alt efter anvendelsessted.

Lige så forskellige som anvendelserne er, lige så alsidig er vores portefølje. Udendørs eller indendørs – fra beskyttelse mod kabel-overkørsel med belastningstilladelse til personbil/lastbil, overkørsel med kørestol eller hængebro til kontoret – hos os finder du et stort udvalg.