Kombi-paller

Effektivitet ved opstilling af mobilhegn – kombi-paller fra H.M.R.

Vore patenterede kombi-paller er den ideelle transportløsning til opstilling af hegn og afspærringsgitter. De muliggør en afvekslende udtagning af hegn og fødder – så hurtigt og nemt som det er nødvendigt ved anvendelse i hverdagen. Hundrede meter mobilhegn er på den måde monteret eller demonteret på få minutter. Det sparer tid og penge!
Alt på en palle: Med vore førsteklasses kombi-paller bliver hele processen nemmere:

Ved at køre lastbilen langs opstillingsstrækningen kan fødder og gitter udtages nøjagtigt med fortløbende arbejdsgange. Således opstilles mobilhegnet direkte i en arbejdsgang, element for element.

Fyldte kombi-paller kan meget nemt optages og læsses med en gaffeltruck. Profiler sørger her for sikkert hold for gaflerne, både på langs og på tværs.

Ved opfyldningen sættes gitteret omhyggeligt og nøjagtigt på mufferne, fødderne lægges separat på pladsen nedenunder. Det første og sidste gitter lukker det nederste område, så ingen fødder kan glide eller tabes. En integreret beholder kan rumme tilbehør som f.eks. hegnsbøjler. Således skal alle dele kun transporteres en gang!

Takket være den direkte komplette opstilling elimineres risikoen for ulykker på grund af tidligere udlagte fødder og materialetræthed grundet påkørsel.

Vore kombi-paller findes i forskellige modeller, som er kompatible med de gængse hegn og fødder fra forskellige producenter.