Trafiksikring

Trafikstrømmen skal reguleres – med trafiksikringer fra H.M.R

Hvis trafikstrømmen skal reguleres, er trafiksikringer fra H.M.R. involveret. Vore afspærringer, pæle, ledekegler og pyloner har et til fælles: Den høje produktionskvalitet samt den overbevisende lange holdbarhed, også ved daglig anvendelse.
Ideelt ledet: Vore sikkerhedsgelændre af vejrbestandigt HDPE-plast er lette at håndtere, giver den bedste stabilitet, den største vindgennemstrømning og er det eneste system, som altid kan kobles sammen og ikke lader en samling være åben. Med den BASt-testede 7-års-folie er du altid på den sikre side.

Vore sikkerheds-, vende- og ledepæle har koblinger uden slør og kan uden kraftanstrengelse løsnes fra fodpladen. Stableknopper muliggør en nem samletransport, tapper holder kontrollamper. Vi tilbyder selvfølgelig også passende adapterrør til vore pæle.

Ved midlertidig sikring af trafikken anvendes vore ledekegler eller pyloner. Forskellige materialer (gummi eller PVC) samt højder (500 og 750 mm) dækker de forskellige opgaveområder. På den måde kan de anvendes både offentligt og samtidig fordelagtigt internt på fabrikken.